Güzel arkadaşım amacım seni kırmak üzmek değil ben kimseyi kırmak veya üzemek istemiyorum buradaki yeni veya eski diye ayırmakta istemiyorum aramıza ben bugun yeni katıldım yarın bir başka arkadaşımzda katılacaktır tabikide önemli olan doğru şeyleri doğru olan şeyleri kimse kimseyi kırmadan tartışabilmek. benim nacizane fikrim budur. dunya sıralamasına girmiş türkiyede çok güzel siteler vardır. örnek sahibinden.com, mynet.com, hürriyet.com.tr bakın kaç kişi eskiler bilir. zurna.net kaldımı bitmiştir. e-kolay.net bitmiştir. teklan.gen.tr sohbet sunucuydu oda bitmiştir. neden gun geçtikçe bu tür web siteleri bitmektedir. ben sohbet kelimesinin uzun soluklu olacagını sanmıyorum o yüzden diyorumki sohbet ve chat dışında bitmiyecek kalıcı insanların verdikleri emege değecek güzel şeyler çıkartalım ortaya veya yazalım cizelim kendi arama motorlarımızı yapalım yada sagdece türkiyeye özel kendi sosyal arkadaşlık sitelerimiz yapalım dunya sıralamasına sokalım olamazmı bugün dunyanın en çok nufüsuna sahip olan ülke çin ama google.com arama motorunu kullanmamaktadır kendi arama motorunu kullanıyor bence ne şahane diyorum. tartışma yaparkende birbirime faydalı olalım.