Merhabalar,
Arkadaşlar bir tane sitemde XXX temasını kullanmaktayım. Şimdi yeni bir site daha açtım. Yeni açtığım sitede de bu temayı kullanmak istiyorum. Çünkü gerek Türkçeleştirmesini gerekse ayarlarını yapmış durumdayım. Neyse gelelim sorunuma;
FTP üzerinden temayı masaüstüne çektim. Sonra yeni açtığım siteye temayı gönderdim. Temada sorun olduğunu anlayınca internetten orijinal halini indirdim. FTP'ye atmış olduğum temayı kaldırarak aynı indirdiğim temayı siteye attım. Ancak iki tema çakışma yaptı ve ayarlar oturmuyor bir türlü.
Mesela benim düzenlediğim temada arkaplan siyah. Orijinalinde beyaz. Şuan çakışma olduğundan dolayı orijinalinde arkaplanı siyah durumda. Bu gibi çakışmalar var.
Bu temayı TAMAMEN nasıl kaldırabilirim ? PhpMyAdminden kaldırmam mı gerekiyor ? Eğer öyleyse nasıl yapabilirim ?
Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim...

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:00:12 -->-> Daha önceki mesaj 19:40:51 --
Konu acil durumdadır.

Lütfen yardım edin

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:57:54 -->-> Daha önceki mesaj 20:00:12 --
Wordpress'i komple sildim. Mysql komple sildim. Her şey olduğu gibi gitti ve tekrar kurdum.
YİNE AYNI !!! Bir ton kategori yazmıştım, ayarlar yapmıştım her şey gitti ama değişen hiçbir şey yok hala !!!
Yardımcı olacak kimse yok mu ? ! ?