Arkadaşlar isimtescil.net'ten haziran ayında tc uzantılı domain tescil etmiştim. Bu domain bir bankaya ait isimdi. Yalnız domaini kullanmıyordum.
Bugün isimtescil'den aradılar. TC uzantısının sahipleri ADAMSNAMES galiba, isimtescili aramış veya mail atmış marka belgeleri yoksa domaini kapatacağız gibi bişey demiş öyle anlattı. Biraz önce de siteye erişim yapamadım, domain isimtescil panelimde ama hiç birşeyine dokunamıyorum. Dns, whois bilgilerine baktım onu da değiştirmişler. Hatta kayıt tarihini bile değiştirmişler sanki 19.11.2012'de kayıt yapılmış gibi olmuş. Neler oluyor anlamadım. Birkaç tane daha site söyledi onlar da alınmış biri de ulker.tc imiş.
Benim kaydettiğim zaman: 24.06.2012 06:45
Yeni kayıt tarihi: 2012-11-19 13:13
İsimtescile ticket açtım, yanıt geldi;
Sayın X, Regıster firması olarak tarafımıza .tc kayıt firmasıyla yazıştığımız bilgileri ticari olarak size iletmemiz mümkün değildir. Bizim size yönlendirdiğimiz bilgiler doğru, .tc kayıt sağlayıcı firma öncelikli marka tescili olan kurumsal firmalara .tc domain sağlamaktadır. Bu domainle ilgili tarafımızdan işlem yapılamaz. Saygılar.
Yani isimtescil beni adamsnames'e havale etti, gidin derdinizi o firmaya anlatın dedi..
Firmanın sitesinde şöyle bir şey var
Alan Adı Uyuşmazlıkları
yalnız orada yazan herşeye ters davranıp direk aldılar domaini benden.
Şimdi benim ne yapmam lazım, yardımlarınızı bekliyorum. Bu domaini kaptırmamak için ne yapabilirim ayrıca mahkeme vs kararı olmadan nasıl domainim elimden alınıyor onu da çözemedim. Domain için umut var mıdır yoksa unutayım mı, neler yapabiliriz?