ya peki siz nasıl birşey istiyorsunuz ülke durumu ortada çok güzel bir maneviyatımız var değilmi.Gençler o biçim müslüman camilerimiz dolup taşıyor hergün herkes iyilik yapmakla birbiriyle yarışıyor ülkede haram hiçbirşey olmuyor tek amaç sadece Allah'ın rızasını kazanmak kusura bakmayın ülkemiz o kadar çok temizki...
Herkes senin gibi düşünenler gibi değilse ve gösterişten kaçınıyorsa , bu kötü bir şey değil şayet iyi bir şeydir. Namaz kılmak ibadet etmek gösteriş değildir. Görmüyorsan vardır bir şeyler. Cuma günleri de camiler gayet dolup taşıyor. Amacı ne senin gibilerin ben onu anlamıyorum
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:16:22 -->-> Daha önceki mesaj 16:15:39 --
İyilik ile dini bağdaştırmayın. İyilik dinden değil, insanlıktan gelir. Ben bugün hiçbi' küçük kıza tecavüz etmiyor ya da hırsızlık yapmıyorsam bu benim müslüman olduğumdan değil, insan olduğumdandır. Din ahlâğı çalıp, kendine mâletmiştir.
Son olarak eklemek gerekirse, din İslam değil, İslam bi' dindir.
Boşver hocam bunlara göre müslüman olmayan herkes elalemin karısına kızına tecavüz eden sürekli kötülük yapan ayyaştan öteye gidemiyor.