furisu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben herhangi bir siteye girdiğimde baktığım ilk şey arayüz. Sitenin arayüzü güzel. Ancak header için kırmızı rengin tonu biraz ağır ve mavili bölgeler ile uyumsuz olmuş. İlla ki kırmızı renk olsun istiyorsan tonları ile oynamayı dene. Ana sayfada iken konuların yazıları fazla uzun geliyor ve sayfayı çok kalabalık gösteriyor. Bence konulardaki resim boyutları BU KONUDAKİ gibi, yazıların satırları ise 4 satır olmalı.

Şimdiden başarılar dilerim.
yorumunuz icin saolun renkleri degistircem bu gidisle

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:12:33 -->-> Daha önceki mesaj 16:08:38 --

theolric adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Header ve Title renklerini değiştirebiliyorsan eğer tema ayarlarında, header'i açık mavili bir ton, title'ı da daha koyuca mavi bir tona ayarlaman iyi olur gibi geldi. Site güzel oluyor gibi ama içerik kalitesinde sorun var gibi. Onun dışında ben pek de eleştirecek bişey bulamadım. Sadelik güzeldir, site böyle sade ve güzel. Dünyanın en çok ziyaret edilen sitesi google.com dur heralde... Ve bir arama çubuğu ve birkaç butondan ibaret... Tabi böyle yapın demiyorum. Amacına hizmet edecek kadar içerik koyun, aşacak düzeyde değil. Kafa karıştırıyor...

Hayırlı çalışmalar...
Sizce sitem pr aldiktan sonra para edermi alexa siralamam(hilesiz). 13,688 trde
Tabi pr guncellemesine kadar bol bol icerik koycam. ve sitem daha 1 aylik