Benim araştırmalarıma göre öyle pek fazla Filehost kalmadı gibi bişey
tek tek ele alacak olursak
Netload: PPD kazanç sistemi yok sadece PPS kazanç sisteminden yararlanılabilirsiniz.Ödeme almak konusunda problemleri tam olarak aşamadılar(Banka dışında ödeme almak isteyenler için)Eskisi kadar premium satma imkanı yok piyasa doydu sanırım artık netloada kazanç olursa oda rebilden oluyor.kazandığın parayı almak için de 90 gün beklemekte çabası ama hala favori olarak kullanılıyor.Çünkü referansları saglam olanlar bırakmak istemiyor.Yatırım yapmıyorlar sacma sapan bi şekilde birden baya bir dosyanızı kaybedebilirsiniz.Heleki HDD Crash hatası insani tamamiyle deli etmeye yetebiliyor.
Uploaded.net: PPD sayımları doğan olarak düşük bu türlü çalışmak isteyenler varsa uzak durması gereken bir filehost.bir sürü dezavantajı var buraya kullanan kullanıcıların günlük DL kotaları oluyor ki yüksek boyutlu dosyalar sunanların pekte işine geleceğini sanmam ayrıca çoğu yerde premium Cokieler bulunabiliyorsunuz.o Yüzden PPS kazançta pek fazla olacağını sanmıyorum.Kazananlar illaki vardır ama öyle ben bugün basladım bir ayda cok para kazanırım hevesiyle başlanılmaması gerekiyor.
Extabit: Ben bu filehostu daha once hiç kullanmamıştım ama takip ettiğime göre Kredi kartı ödeme aracısını değiştirdiler.O günden beri premium satışları baya düştü diye biliyorum.Buranın en kötü özelliği bana göre cok fazla partlı paylasımlarda arada bi kaç tane rar dosyası indirilmedi diye silebiliyorlar.Ama hala kullananları görüyorum.Birde artık yeni üyeleri kazanç sistemine dahil etmiyorlar sanırım ilgililere mail atarsanız geçebilirsiniz.PPD ve PPS kazanç sistemleri birde ikisininde olduğu bir kazanç sistemleri var diye biliyorum.Doğal olarak PPD den kazanç beklemek hayal olabilir.
Ryushare: Burası aslında cok güzel kazandırıyordu ama son zamanlarda cok fazla dosya silmeye basladılar.Büyük Forumları olanlar sadece buraya güvenerek dosya paylaşırsa yandı demektir.Ama kazandırıyor onu söyleyim.Biraz daha ödeme yöntemlerini artırabilseler daha fazla PPS kazançı sağlanabilinir.Ftp upload sistemi kullandığım kadarıyla güzel çalışıyor.Ama dediğim gibi dosyalarınızı sadece burda tutarsanız cok başınız ağrır.
Turbobit: PPS PPD gibi kazanç sistemleri mevcut.Amerika kaynaklı yerlerde sunum yapılacaksa boşuna kullanılmamasını tavsiye ederim.Ama TR de falan baya bir kazanç sağlayanlar bu filehostan ödemeler konusunda sıkıntı yaşanmıyor.Bi şekilde ödüyorlar.Ayrıca Premium alma seçenekleride çok fazla Kullanmak isteyenler deniyebilirler.
Letitbit: Bir zamanlar burayı kullanmıştım.Özellike Filesonic wupload gibi siteler kapandıktan sonra buradan çok güzel paralar kazanıldı.Son zamanlardaki durumunu pek bilmiyorum ama PPD den oyle fazla kazanamazsınız.PPS satısları Sunum yaptığınız yerlere göre değişir.
Bunlar benim şahsi fikrimdir.katılıp katılmamak sizlere kalmıştır.Upload işine yeni başlayacak arkadaslara tek tavsiyem vardır.Oda Boşverin bu işleri gerçekten artık tadı tuzu kalmadı bi filehost acılıyor dosyalarınızı atıyorsunuz sabah bı kalkıyorsunuz ya paranızı ödememiş ya da ortada yoklar.Artık Paypalında filehostlar çalışmamasından sonra Webmoney bir girişim yaparsa belki bu sektor bir nebze olsun düzelir.Ama böyle giderse uzun süreceğini sanmıyorum.Bu dediklerim yeni başlayacak olanlar içindir.Eskiden beri bu işleri yapanlar zaten bir şekilde kazanıyorlar.