Cüneyt bey harici birine teknik destek konusunda denk gelirseniz yandınız. Bu zamana kadar memnundum son ip adresleri değiştikten sonra sürekli sıkıntı yaşadım. Dert etmedim ama destek almak için Cüneyt beyden her seferinde yakınlık gördüm ama Msn de bulunan diğer arkadaş sürekli aşağılar bir şekilde cevaplar vererek problem çıkardı... İyi bir reseller bulursam kesinlikle taşıyacağım !
İsmini bile söyleme zahmetinde bulunmayan bir zat diyelim. Ama Cüneyt beyden Allah razı olsun...Kesinlikle yardımcı bir arkadaş...Müşteri kaybettirirse bahse konu arkadaş yüzünden müşteri kaybedilir..
Bence küçük problemlerle oluşmuş gereksiz bir konudur biz elimizden gelen tüm destek ve yardımları müşterilerimize yapmaktayız .
Konu şöyleki bence bir anlık sinir ile açılmış başka boyutlara taşınmış
Bazen bu yönlerde değişik şikayetler almaktayız doğru söylemek gerekirse ama inanın msnde herkese cevap verememekteyiz hem yeni projelerimizin üzerinde çalışıp bir yandan yüzlerce kişiye destek vermek çok zor
O an hangi psikolojide olduğunu anlayamıyorsun O yüzden msnden destek almak yerine web sitemiz üzerinden destek talebi oluşturabilir veya çok acill durumlarda web sitemizde bulunan telefon numaralarından bize ulaşabilirsiniz .
Kimsenin bi yere kaçtığı yok