Arkadaş bu kadar da güzel anlatılmaz ki. Her gün r10da buna benzer bir çok yazı görüyorum ancak yorum yazıp münakaşaya girme gereği duymuyorum.
Türkiye'de sitelerin çoğu kopyala yapıştır siteler, hiç kimse emek harcayıp özgün bir şeyler yapma çabası içerisinde değil. Bazen giriyorum x bir siteye reklam yerleşimlerine bakıyorum arkadaş bu eleman nasıl banlanmıyor diyorum. Hiç geleceği düşünerek iş yapmıyoruz. Bugün paramı kazanayım, bu ay paramı alayım gelecek ay ne olursa olsun mantığıyla ilerlediğiniz sürece adsenseden doğru düzgün gelir elde edemezsiniz.
Şimdi sen ne biliyorsun da konuşuyorsun diyen arkadaşlarda elbetteki olacaktır. Sırf onları susturmak için adsense gelir panelimi koymak istiyorum ama ülkemizin diğer bir sorunu da art niyetli olmak. Bu arkadaş kazanıyor kesin bir hile yapıyor, kim bilir nasıl bir hile yapmışta para kazanıyor. Hemen şikayet etmeliyim, onu banlatmalıyım, tekerine çomak sokmalıyım! düşüncesi var.
Arkadaşlar inanın biraz emek verseniz biraz çaba gösterseniz çok iyi paralar kazanacağınız sektörler var. Birini suçlamadan önce karşınıza aynayı katın ve kendinizi sorgulayın. Sorunun nerede ve kimde olduğunu eminim bulacaksınız.