anladım saldıracak yer arıyorsun. o zaman önce bana saldırmak yerine forumda bot satışı yapanlara saldır. kaldı ki ben web programlama yapıyorum. bunu server-side halledebileceğim yerde neden oturup teker teker uğraşayım ki? boşuna mı öğrendim programlamayı? lütfen boş yorumlarımızı kendimize saklayalım. dediğim gibi botu satışa çıkarmış olsam haklısın.
size bişe dimi ben günde 10 15 odagünde belli değil bazen ani hepsde kaliteli videolar görülmemiş bazen kendim çekiyorum ve bu yotube bot olayi çıkmadan önce 50 60 $ kazaniyordum ama şimdi ben yüklüyorum bi bakiyorum yarın 50 tane adam yüklmiş botla şunla bunla yani demek istediğim şu bir video yükleyeceksiniz o video daha var var ama az izlenmiş 500 600 kişi ama o video aynisi var 50 60 70 k izlenme almiş sizde aynisi israrla ekliyorsunuz yani benim videomun aynisi sen ekliyorsun izletitiyorsun beni geçiyorsun bu emek hırsızlıgı emek kardeş ben ekleişim onu 50 60 k izlenme yapmışım ama sizler hile ile bnim ani videou 200 300 k lara çıkarip dha üstlere geçmişsniz şimdi bu benim emeğimi çalanlar nolacak? onlarida düşünmen lazım açıkcasi bot mot geç kardeş videomu yüklüceksin benm gibi adam gibi videoyu tarat varmı yokmu kaç k izlnmiş telif vami v.s gibisinden daha sonra yükle bu yazdıklarima katılanlar vardir katilmayanlar vardir şimdilik bu kadar herkese iyi forumlar..