Kimse PhpKF' dan bahsetmemiş. Ben açıkçası PhpKF'yı indirip, nerede ise tüm kodlarını inceledim. Çok karışık bir sistem değil, üstünde oynayarak herşeyi yapabilirsin. Eklenti modül ne istersen.

Hem ücretsiz olması nedeni ile hemde TURK kardeşlerimiz tarafından yapılması nedeni ile, PhpKF iyi bir seçenek olacaktır.

Eskiden türkiye' de herkes ya şunu kullanırdı ya bunu. Nedir şunlar ve bunlar hemen söyliyim,

1- nuke
2- phpbb
3- vbulletin

Zaten başka bir script ne kullanacaklar ? Yok o zamanlar fazla seçenek aslında var ama yok diyorum.

Günümüzde her yer doldu WORD PRESS, nedenide basit, sen bu işi WEB işini ne kadar çok bilmiyorsan, ne kadar çok kodlamadan anlamıyorsan, ne kadar çok baside kaçıyorsan, WP kullanırsın !

Ben günümüzde ORACLE veri tabanı uyumluluğu bulunduğu için büyük projelerde phpBB3 yada kendi özel kodlama forumunuz derim.

Derimde, senelerdir phpBB2 kullanıyorum ve oldukça memnunum. Bu phpBB3 e göre daha basit olan versiyonundan.

Vbulletin'i bir kere insanların alıp kullanma zihniyeti yanlış !
my bb çıktığında biz phpBB ciler bir yerlerimiz ile gülüyorduk bu nası forum diye ..
IPB kesinlikle çok kaliteli ...
ASP Playground' un eski versiyonlarını al çöpe at, yeni versiyonları ne derece iyidir yorum yapamıyacağım.

AMA KARDEŞİM:
Ben siteye doğru bir kullanıcı ismi yazıp, yanlış bir şifre yazdığımda, Bana net olarak: Şifrenizi yanlış yazdınız diyemeyen bir forum scripti olan VB ye PARA VERMEM !