Meraba arkadaslar 2 adet web sitem var biri doviz biri video uzerine ama hit konusunda pr blerim var. Doviz sitem doviz kelimeainde 2. Sayfada gunluk hitim 15-20 video sitemde video izle kelimesinde 2.sayfa 1. Sayfa degisiyor hitim 800-900 bu kelimelerde anladıgım kadarıyla ilk 2-3 site para kazanıyor. Bana tavsiye edebileceginiz kelimeler varmı hitimi arttırmak istiyorum ne gibi kelimeleri kasmalıyım yoksa hic degisiklik yapmadan bu kelimeleri kasmaya devam mı etmeliyim, rakipler cok saglam oldugu icin bu kelimeleri zorlamak yerine alt kelimeleri kasmak daha mantıklı geliyor ama seo konusunda pek bilgim olmadıgımdan kelime seciminde zorluk cekiyorum..
En basitinden sitem doviz kelimesinde 2. Sayfa da hitim 15-20 ama doviz kelimesinde sıralamada yer almayan baska sitelerin hitleri 1k-2k bende onlar gibi hit almak istiyorum: )
Bu adamlar hangi kelimeleri kasıyolar bi akıl verin bana
Bu arada siteler 2aylık, herhangi bir calısma yapılmadı sadece bir backlink paketi aldım o kadar
Tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaslar, yazım hataları icin kusura bakmayın nolur