Ahi Medya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
daha önce ilk phpbb kullandım sonra yetersizliğinden dolayı bıraktım
smf ye geçtim. kullanımı zor değil ama esnek değil,daha kırılgan yapısı var
sonra mybb ye geçtim ve hala kullanıyorum

güvemlik durumuna gelince acemi adminleri pm yoluyla kandırıp şifresini alabiliyorsun bir açığı var
bir eklentisinde de açık var

ancak genel olarak kendi yapısı içinde açık yok ve sürekli güncel tutuluyor.
şuanda 1.68 sürümü piyasa da ve 1.8 sürümü yakında gelecek ve 2.0 ın denemeleri yapılıyor şuan.yani gelecek bakımından güzel bir sistem.güncel

görsel olara da sürekli geliştiriliyor.
Anladım. Yani site sahibi acemi olmadıktan sonra kolay kolay bir problem olmayacak gibi görünüyor

Ben şöyle izah edeyim, PhpBB 2 versiyonunu yaklaşık 5 yıl kullandım, hiç bir bilgim olmadığı halde kendimi geliştire geliştire öğrendim. Benim Php ve WordPress'e ilgi duymam zaten ilk buradan başladı. Genel içerikli bir forum sitem vardı zaten, PhpBB 2 kullananlar bilirler o zamanlar PreMod diye bir sistem vardı kişiler kendi PhpBB 2 sistemlerini kodlayıp, yani üzerinde değişiklikler, eklentiler ve görseller yaparak indirme linkleri veriyorlardı ben PreMod bile yapmıştım.

Sonrasında PhpBB 3 versiyonu çıktıktan sonra güncellememi yaptım ortalama 5-6 ay kullandım, o çok zor denilen PhpBB 3 yönetim paneline hakimim. Diğer sistemlere gelince, SMF ve vBulletin yönetim panellerini arkadaşlarımın forumları sayesinde inceleme fırsatım olmuştu uzun zaman önce, şimdi nasıl bilmiyorum tabi ki.