değişimleri tema klasörü içindeki dosyalarla yapmalısınız, dün gece ben de baya kasıldım bu konularda ama hallettim
tema klasörünün ilk dizininde default.php ya da template.php olacak. orada; bir div içinde
menu
main
layout
footer
şeklinde php bir sıralama mevcut. Online üyeler biraz karışık birkaç yerden dosyaya erişmek gerekiyor o yüzden tema klasöründen html klasörü içine girip whoisonline.php içinde ki satırları başındaki php or die kodlarına dokunmadan sadece div ve table olarak seçip kesin. sonra footer.php içine yapıştırın.
şimdi geldik sizin istediğiniz asıl olaya.
default ya da template.php dosyasından footer (); şeklinde bir kod olması gerekiyor. bu kodu alıp istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.
mesela forum listesinde göstermek için topics klasörü içinde default.php olacak onun en alt satırına yerleştirebilirsiniz.
tabi satır ve php fonksiyonlarına dikkat etmelisiniz.
Denicem bakalim yapabilecekmiyim....
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:55:27 -->-> Daha önceki mesaj 21:54:31 --
Bu seçenek kunena forum sayfasında tartışılmalı bence. Bu özellik modül olarak eklenip istenilen kategori veya sayfada eklenilebilir olması gerekir.
Sanırım modülü var fakat kendi içindeki gibi ayrıntılı değil.
online üyeler icin modülü bulamadim....
joomla nin kendi online üye modülünde üyeleri isimlerini profillerine link yapabilirmiyim?