Yapılması gerekeni yaptık.Ortadaki yanlış anlamayı giderdik. cmsturkey adlı arkadaşın banı kaldırıldı. cmssonic adlı şahıs ise sonsuza kadar banlandı.Zaten mağduriyetleri gidermesi için beklemeyin.Mağduriyetlerin giderilmeyeceğini,güya kendisinin sorumlu olmadığını belirtmişti.

Banlanmasından sonra çok içerlemiş olacak ki hemen anında bir tehdit ticketı aldım.

Bu tehdit mesajın için teşekkür ederim cmssonic Çünkü elimde en azından hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunmak için birkaç parça resim oldu.IP adresin Almanya ama buluruz,bulduttururuz.

Ben bugüne kadar r10'da hiç kimseyle uğraşmamışımdır.Hiç birşey yapmayan kendi halinde olmayan biriyle neden bu kadar uğraşayım.Çünkü dolandırıcısın,üç kağıtçısın.Ben burada daha başka forum üyelerinin mağdur olmaması,insanların bu dolandırıcıya daha fazla para kaptırmaması için uğraşıyorum.

Cmssonic daha fazla tehdit mesajı gönderirsen benim için çok daha iyi olur ayrıca bunuda belirteyim. Bu arada bunları okuyorsundur zaten adresim doğrudur.Burayada yazayım doğrulama amaçlı 304 sokak.no68 kat2 daire3 üçyol izmir