Muzo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
4 gb ram var, ramden ziyade ssd takmamı söylüyor herkes, ama sanırım her ikisi de gerekli maclerde ram bayağı bi performans etkiliyor anladığım kadarıyla.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:24:58 -->-> Daha önceki mesaj 17:21:13 --

iki makina arasında render derken hocam, zaten çok büyük projeler yapmıyor aede ufak introlar vs. çalışırkenki hız farkı önemli benim için sadece render çok vakit almıyor.

ios programlama bilgim henüz orta düzeyde, eğitimi şirinevlerde kariyer mimarından aldım, 2 ay oldu tamamlayalı ancak asla önermem, hocalar çok iyi ama kurs çok hızlıydı anlamadan bitti, gerisini bize bıraktılar diyebilirim, bu alanda tek sıkıntı internette kaliteli kaynak yok olanlar da ücretli, kursa gitmek daha mantıklı gelmişti bu yüzden bana ama ingilizceniz iyiyse araştırarak da öğrenilebilir.

Bu arada ekleyeyim freelance alanında Türkiyeden pek bi beklentiniz olmasın iphone ipad programlamaya, insanlar web programlamayla eşdeğer sanıyorlar malesef ufak bir şey diye anlattıklarının arkasında kocaman bir emek yatıyor. Ayrıca işin web tarafı da var, hemen hemen her işte web servis yazmak gerekiyor, bunu stabil hale getirip yeni şeyler eklenince bozulmayacak şekilde derliyorsunuz. standart, retina ve şimdi iphone 5 büyük ekran olarak 3 defa tasarımı düzenliyorsunuz, gerekirse bir de ipad için ayrıca tasarım yapılıyor derken webde 1 haftanızı alacak iş 1 ay sürüyor, sabırlı olmanız şart.
Bende aynı kursa gittim
Teşekkür ediyorum