Evet arkadaşlar ( yakese ) arkadaş zaten satın aldığını belirttiği yazısında açıklamış sub domain ve mail işlemi yapılacak diye konuyu neden bu taraflara çekiyorsunuz anlamış değilim.Eğer bir projeniz var ise ve bu proje size kar getirecekse ( hiç bir riski yok ) risk dahi olsa para kaznamak için riske girilmezmi bu platforma satıştan sonra yazı yazan arkadaşların ne niyetle böyle bir açıklama yapıyor anlamadım.Konuyu okuduğunuzda zaten alan arkadaşın ne yapacağını açıklamış olması olaya açıklık getirmiş olmuyormu.Artık her ikitarafada hayırlı olsun demek düşer diye düşünüyorum.
Bazıları iş yapar bazılarıda konuşur sadece
Not ; Bende şuan sinemalar.net projelendiriyorum bir çok arkadaş rakibi olacağım güçlü bir firma var o ismi sizde biliyorsunuz yazmak istemiyorum bu firmanın beni ezeceğini söyleyip bana yapasam daha fazla kara gececeğimi ilettiler.Yani ben şuan böyle düşünüyor diye sinemalar.net açmıyayımmı çok saçma.
Ben sinemalar.net açarım bana bişey kazandırmassada derimki denedim olmadı derim ama hiç bişey yapmadanda bi şey elde edilmiyor.
Atın ölümü arpadan olsun diyorum.Siz hiç riske girmeyin ben girmeye devam edecem
Herkeze hayatta başarılar dilerim.