SEO bitti,
Link almak bitti
Seo'cu bitti

Bunlar 10 sene sonra yine tartışılcak konular.
10 sene sonra yine sivri dilli birisi çıkıp bu tarz yazılar yine yazıcak.

Değişen tek şey işi hakkı ile yapanlar her meslekte olduğu gibi kalıcı olucaklar.

Elbette bu sektöre çok fazla yeni kişiler girip cıkıcak. bir kısmı başarılı olucak bir kısmı başarısız.

İyi makale yazma, iyi ironi yapma, sivri dilli olma SEO konusunda başarı getirmez amma

Ayrıca Belki sizin için son zamanlar SEO diye bir kavram doğdu amma 5-6 yıldan beri var.
Sizin için yeni olan herkes için yeni olmuyor ne yazıkki.

Keza sizin bu kurduğunuz Senoryo bile yıllar evel sizin çamur attığınız kişiler tarafında yapılırdı, bizzat kendimde yapardım. Sizin ççamur atmaya çalışsıgınız kişiler en azından belli bir yere gelmiş, bugün adından çokça bahsettiren ve gerçekten Seo Uzmanı olamayan, kendini geliştiremeyen, ama ne yazıkki piyasa marka haline gelmiş kişiler. Bende çok isterim yerini daha iyilerin almasını, hatta seomoz ile kısmende olsa ortaklık yapmış kişiler bile var bu sektörde.

Eş dost'dan rica ederdik, Yahu sen şöyle şöyle bir konu açsan, benim linki altından versen (siz imleme + reklam için kullanıyorsunuz, ben farklı bir amaç için kullanıyordum) böyle reklam + gelir + hit sağlardık.

Biraz daha yenilikçi veya dürüst olmanız lazım, bir birini takip eden şeyler gelişemezler.

Ama yaptığınız pek hoş değil, birilerine çamur atarak birşeyler yapmaya çalışmanız. İşin ettiği bu değil çünkü.