Valla asagıda bütün konuslarımız ısrarla aynı seyleri söylüyorlar yedegimide vermiyolar daha bişi yazmıcam sıkıldım artık . Bişi demiyorum artık Allah ıslah etsin onca emegim cöp olcak . Haram olsun verdigim paralar. Cok paracı bir firma bundan sonra alıcak arkadaslar dikkat etsin.

11-11-2012 13:49 - Kullanıcı Adı:
Selamu aleykum bu ara epey bir nakit konusunda sıkıntım var malesef ve host bitmiş durumda sitemin eger son bir yedegini alıp gönderebilirseniz veriler kaybolmamıs olur. Sizlerden ricam lutfen yedek atabilirmisiniz bir kac ay sonra insAllah tekrardan host alıp kaldıgım yerden devam edicem.Sıfından baslamak istemiyorum yedek alıp link aracalıgı ile atarsanız sevinirim.

[Soru'yu kapat]

Soruza Yanıt
19-11-2012 00:15 - SUPPORT DEPT
Yusuf bey aynı hususları yazmaktasınız ve bizde aynı cevapları vermekteyiz.

Mevcut hosting hesabınıza erişim durdurulmuştur.
Durdurulmuş bir hosting hesabı ancan mevcut hosting paketi yenilenmesi durumunda tekrar aktive edilebilir.
Hosting hesabınızın tekrar açılabilmesinin, verilerinize ulaşabilmenizin tek yolu mevcut paket yenileme işlemini yapmanız ve ödemesini gerçekleştirmenizdir.

Belli bir ücret karşılığında, daha düşük bir hosting paketi yenileme şeklinde bir işlem mümkün değildir. Bilginize sunar iyi çalışmalar dileriz.

Saygılarımızla;
Serdar GÜNEY
Hostevi - Datatelekom Ltd. Şti.
http://www.hostevi.com
18-11-2012 23:22 - Kullanıcı Adı: Tekrar Aç
29 verince olmuyorda 69 verince nasıl oluyor yaa durumumuz yok iste onca emegim bosa mı gitcek simdi 2 hafta falan sonra
17-11-2012 10:46 - SUPPORT DEPT - Ticket Closed
Sayın Müşterimiz;

Bulunduğunuz sunucuda 1 aylık yedek alınmakta ve her bir ayda bir de mevcut yedekler üzerine yazılmaktadır.
Dolayısı ile son yenileme tarihiniz üzerine 1 ay geçmesi durumunda mevcut yedeğiniz sistemden tamamen silinmektedir.
Web sitenizin tekra aktive olabilmesinin yolu önceki cevaplarımızda zaten yazılmıştır. Mevcut hosting paketiniz yenilenmesi halinde siteniz tekrar aktive eilebilecektir
Sadece yedeklerin verilmesi gibi bir hizmet yada seçenek bulunmamaktadır.
Bu hususlar haricinde sorularınızı yanıtlamaktan memnuniyet duyacağımızı belirtir iyi çalışmalar dileriz.

Saygılarımızla;
Serdar GÜNEY
17-11-2012 10:37 - Kullanıcı Adı: Tekrar Aç
Peki yedegimi ne kadar süre saklıcaksnız Benim suanda böle bir miktar ödeme yapma sansım yok size 29 tl lik paketten yapsanız veya sadece yedegi atın bana 10 tl neyse onu bari vereyim ne bilem sonlandıgını hostun bi yardımcı olun yaa
11-11-2012 21:10 - SUPPORT DEPT
Sayın Musterimiz,

Ne yazıkki son ödeme süresi geçmiş hosting hizmetlerini gecikmiş bakiye ödemesi yapılması durumunda tekrar aktive edilebilmekteyiz.

Bu sebepten sitenize ve dosyalarınıza erişim ancak yenileme yapmanız durumunda mümkün olabilir.

Konuyu bilginize sunar iyi çalışmalar diler, yardımcı olamadıgımız için özür dileriz,

Bol Keyifli ve Kazançlı Haftalar Dileriz.
Kadir GÖKER
Saygılarımızla,
11-11-2012 18:02 - Kullanıcı Adı:
Peki 29 tllik paketten bari isleseniz yedegimi alsam yine yeter onca konum ve calısmalarım gitmesin derdindeyim sadece veya sadece yedek için ödeyebilecegim bir ödeme cıkartabilirmisiniz.
11-11-2012 17:55 - Kullanıcı Adı:
Yaa kızmayın bana birkac kez böyle sorunlarla karsılastım firmanızla host alma durumum yok suanda zaten alırsamda en ufak linux host alıcam 29 tllik baskada alamam.

Yedeklerim sizde olması lazım ne olur yani verseniz neyse.Önemli degil ne kadar yedeklerimi tutacaksınız en son aldgınız yedegimi verseniz ne olur sanki anlamıyorum.Yedek sadece kendimi garantiye almak istiyorum maddi durumlarım hakketen kötü yoksa niye ödeme yapmıyayım.
11-11-2012 13:53 - SUPPORT DEPT
Sayın Müşterimiz;

Son ödeme süresi geçmiş hosting hizmetleri sistem tarafından otomatik olarak durdurulmakta ve ancak gecikmiş bakiye ödemesi yapılması durumunda tekrar aktive edilebilmektedir.

Bu sebepten sitenize ve dosyalarınıza erişim ancak yenileme yapmanız durumunda mümkün olabilecektir.

Bilginize sunar iyi çalışmalar dileriz.

Saygılarımızla;
Muhasebe Servisi