Çok merak ettim başvurdum. Kartım bugün geldi. Kart gelmeden önce ben de merak edip müşteri hizmetlerini aradım ve aklımdaki tüm soruları sordum.

Başvuru yapıyorsunuz internet sitesinden. Son derece ilgili bir müşteri hizmetleri var. Kartınızı gönderiyorlar. Kartla beraber özel olarak yaptırılmış bir kalem ve defter geliyor. Açıkçası ben bu defter ve kalem için başvurdum diyebilirim. Severim böyle eşantiyonları.

Başvurudan sonra size bir hesap açılıyor. Sıradan bankalarda açılan bir hesap. Bir hesap numaranız ve iban ınız oluyor. Diğer bankalardan bu hesaba eft ile finansbanktan ise havale ile para aktarabiliyorsunuz. Paranızı daha sonra kart ile finansbank atmlerinden ücretsiz olarak veya diğer banka atmlerinden ortak atm işlem ücretleriyle çekebiliyorsunuz.

Diyelim ki hesabınıza 100 tl yatırdınız. Senelik faizle 1 sene sonra 110 tl olarak 10 tl kar edebiliyorsunuz. Vadeyi en erken 32 gün sonra bozabiliyorsunuz. Ona göre hesaplanıp karınız veriliyor. Küçük paralarla iş görenlere göre bir sistem değil. Varsa 1 milyon dolarınız yatırın enparaya 1 sene sonra 100 bin kar edin.

İşlem ücreti diye birşey yok. Döviz transferi hariç herşey beleş.