ebulfeth adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu subliminal veya İlluminati denen sey aslında ben cogu kez bu olayın cıvıgının cıktıgını düşünmekteyim.Evet aşikar olarak yapan ünlü veya ünsüzler var ama ben bir kaç paylaşımda gördüm adamlar kanal d haber programın arkasında s.x yazısını cıkarmıslar.Biraz mantıga vursak bende oradan Allah kelimesini çıkarırım türkçe yokmu arapça bulurum oda olmadı baska dillede bulmaya calısırım.Bu birinci saçmalık zaten.İncicilere gelince evet onlar gençlerde yozlaşmaya kendi analarına sövüldüğünde hoşgörü misali ile karsılamayı aşılanmıs beyni boş gençlik.Belki ilk başlarda sahsi olaraka çılan inci sözlük adımından sonra birileri tarafından da kullanılmıs olmalılar ki bu kadar hızlı bir şekilde büyüsünler.Ve işin en kötü tarafı onlara özenen kişilerin kendini tam bulma evresinde olan liseli gençlerden oluşuyor olması.Bu toplumsal bir tehdittir.Zira bunların bilinç altına yerleştirilen boş zıvırtılar ve namus şeref boşvermişliği gün gelir bir salgına dönüşebilir.Tek ümidimiz Anne ve babaların çocuklarına daha fazla vakit ayırmaları ve ne yaptıklarından haberdar olmalarıdır.Yoksa gercekten bu gelecek nesil tüm değerleri yakıp yıkıcak bir nesildir.Bu yüzden inciciler ve buna benzer bir kaç saçma akımın durdurulması gerek.Buna destek veren haysiyetsizlerinde aynı sekilde durdurullması gerek...
Şimdiye kadar gördüğüm en mükemmel yorum.