sio adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Üretimcisi değilim ancak Prooyun ve bu tarz game hosting işini yapan bir çok hosting üzerine uğraşan kişilerde bu zaten mevcut. /kf veya /knife yazdığınızda oto spawn alanında doğar. Uzatmaları da aynı şekilde. Herkes insandır, bugün siz ona yardımcı olursunuz yarın o size. Yani bu o dosyaları alamayacağınız anlamına gelmez.

Ben game hosting veya maç botu geliştiricisi bla bla plugin geliştiricisi hiç değilim. Maksat o özellikler sanki Türkiye üzerinde sadece sizde varmış gibi hitabınızı ve konu şekliniz gerçekten trajikomik durmaktadır. Size bol satışlar, bu mesajlarımı okuyan siz ve diğer üye arkadaşlarımız yanlış anlaşılmasın! Sadece kişisel görüşümdür. Herhangi bir satışa mehal verecek bir durum ortada söz konusu değildir. Herkese iyi geceler.
Düşüncelerin için teşekkür ederim.
Ne yazık ki beni yanlış anlamışsınız. Veya ben kendimi öyle gösterdiysem özür dilerim.
Örnek olarak KF sistemini söylediniz ya o sistem sadece prooyunda var ve bu sistemi beğenip de isteyen sayısı hiçte az değil. Bu yüzden bende bu sisteme ekledim.
Prooyun maç botunda profesyonel ve güzel iş başarmış.
Bunu isteyen sayısı da çok olduğu için bende böyle bir şey yaptım.