3gli görüşme yapamadım kenan bey detaylı bir pm verirsenız birde çoğu program ingilizce arka temada araba resmı var 2.3.5 inglizcedeğil dimi arba resmi yokk bide3g olayına açıklık getirelım ondan sonrada veryım ıtradenizi
Telefon ilk geldiğinde ingilizce geliyor Settings/General/Language bölümünden dil seçip türkçe yapabilirsiniz. Araba olayı söylemiştim. Duvar kağıdını değiştirmek için menüdeyken ortadaki button basılı tutup beklerseniz duvar kağıdı çıkıyor ordan girip değiştirebilirsiniz ben
şurda resimlerini göstermiştim. Orda arkada galaxy s3 teması var google marketten indirebilirsin veya basit bir duvar kağıdı ekleyerek değiştirebilirsin.
2. soruna gelince eğer konuyu takip ediyorsan
2. sayfada sorunu cevabı vardı.
Soru:
telefonla 3g görüşme yapabiliyormuyuz?
Sattığınız ürün ve bu ürünün orjinali hakkında hiç bir bilgim yok ama eğer cihazın imei numarası eski bir telefona aitse, operatör görüntülü görüşme sistemini cihaza otomatik olarak kapatıyor. Örneğin Samsung S3'e Nokia 3310 yada Samsung E250 telefonlarından birisinin imei numarasını atarsanız, servis sağlayıcı bu telefonu otomatik olarak 3G sisteminin dışında tutuyor ve sizde 3G hizmetlerinden yararlanamıyorsunuz. Ürünün replika yada kaçak olması durumu değiştirmiyor, bunun doğru cevabını bulmak için mutlaka 3G'li bir telefona ait imei numarası ile denemelisiniz.
aslında içinde facetime diye birşeyi var ama aktivasyon yapılması gerekiyor. Sanırım servis sağlayıcını arayıp söylemen gerekiyor, veya karşındaki kişininde olması gerekiyor çünkü ararken facetime basarsan seni telefonun ortasında gösteriyor.Burdaki resimde de görebilirsin. Alttaki resim orginal iphone fakat benim sattığım ile birebilir aynı olduğu için ekstradan resim koymadım facetime bastığında,

( Bu resimi netten buldum.Birebir aynı .)
Bu şekil görüntü çıkıyor.Bu da benim çektiğim görüntü. Ama karşı taraf daha açmadan uyarı mesajı geliyor. Görüntülü arama yapılamadı. Sesli arama yapılsın mı diye evet dediğinde normal arama yapıyor. Ayarlarında Facetime aktivasyon var ama bastığında aktivasyon yapılmadı diyor. Bir ayarı veya püf noktası olduğunu düşünüyorum. Çünkü aktivasyon yaparken bekliyor biraz sonra olmadı diyor. Google Facetime aktivasyon sorunu diye arattığınızda orjinalinde de aynı sorunlar olduğunu görebilirsiniz çözüm yolunu anlatıyorlar ama çok uğraşmadım işin doğrusu...
3g internet var fakat görüntülü görüşmeyi yapabilmek için aktivasyon yapılıp operatörünüzden aktif hale getirmesi gerekiyor. Bu konu ile ilgili bilgim olmadığımı konumda belirtmiştim ama arkadaşlar olabileceğini theescape nin yorumu ile eklemiştim. Keşke almadan önce banada sorsaydınız konuyu takip ettiğinizi düşünerek birşey demedim ama android uygulama yükleyerek (Tango , Skype) görüntülü arama yapabilirsiniz.
Bunları bana itrader veresiniz diye yapmıyorum itraderi verip vermeme sizin iradenizde ben sadece magduriyetinizi gidermeye çalışıyorum. Daha net bilgi için beni arayabilirsiniz. İçinize sinmediyse iade alırım.