Kafamın en deli estiği sıralar 17 yaşımda, bu forumdan 2 kişiye birşeyler sattım fakat gönderemedim. Paraya ihtiyacım vardı paralarını aldım ama ürünleri gönderemedim. Düşünce mantığımsa ilerde gönderirimdi, ki gönderecektim. Yazın çalışıp hallederim diyodum. Fakat daha sonra mahkemelik olduk, olayları babam öğrendi o gönderdi paralarını. Tabi bunları yapana ne dense haklıdırda, cidden mahkeme ve ailenin böyle utanç verici bi olayı öğrenmesi insanı itin bi tarafına sokuyo, psikolojisini çok kötü bozuyor.

Benim asıl söylemek istediğim şey yaptığım şey çocukluktu, salaklık dönemlerimdi o dönemlerim anadolu lisesinden düz liseye geçmiştim. Şuan üniversitedeyim, o dönemlerde yaptıklarıma şuan ki gözümle baktığımda ben bumuyum diyorum kendime. Ben olmayan birinin yaptığı suçlardan ceza alabilirim şuan.

Ve eklemek istiyorum amacım kesinlikle dolandırmak değildi insanları, borç isteyecek biri olmaması dolayısıyla parayı aldıktan sonra ileride veririm dedim kendi kendime ama salaklık işte öyle iş olmayacağını bilmiyosun.

Cidden şuan bunu sadece o insanlardan ve ailemden özür dilemek için yazıyorum. Ve de biraz olsun rahatlamak için. Sabahın 6 sı düşündüğüm şey bu. Ne dense haklısınız fakat lütfen *********** diye yaftalamayın. Psikolojim şuan alt üst durumda, üniversitedeyim ve şuan derslerimi sadece mahkemenin geleceğinin belli olmaması dolayısıyla ekiyorum. Bu sene kalmayı göze aldım ki hapis cezası çıkacak olursa üniversiteyle bağım kesildiğinde nerde bu demesinler diye derslere girmiyorum.