Öncelikle ben siz diye hitap ediyorsam karşımdakinden de aynı saygıyı beklerim..
İlk tepki verenin de ben olması birşeyi değiştirmez.
Direkt konudaki ilk mesajınızdan alıntı yapıyorum;
Diyorsun ki ;
- istediğiniz hashtagı 1 saat içinde tt yapıyoruz. ( iddaalı, ama gerçekçi değil )
- sadece firma adı ile talepte bulunursanız, listeye çıksa bile çabuk düşer ( gayet mantıklı )
- istediğimiz zaman TT yapıyoruz ( yine başa döndük )
şimdi, eğer bana vermiş olduğunuz cevap biz bunu yapamayız, bilindik bir marka değil henüz tt de tutunamaz. hatta büyük ihtimal tt ye bile çıkamaz deseydiniz tamam sorun yoktu...
ama bu kadar iddaalı konuşup sonra bu tt olmaz diye kestirip atarsanız bende gelir bu konuda fikrimi yazarım. fikrimi yazamayacaksam bu forum niye var..
maksadım konuyu baltalamak değildi ama dediğim gibi verdiğiniz hizmet konuda şişirdiğiniz gibi değil...
hayırlı işler..
ben zaten sana özel mesajla bunu yapamayız dedim buradanda söylüyorum bu etiketi tt yapamayız abicim insanların konuşamayacağı bir etiketi ben tt yapamam kimsede yapamaz hadi zorladık yaptık diyelim yapsakta o listede kalmaz zaten 10 dakikaya düşer,
Sen şimdi burada neyi anlamak istemiyorsun benim sana bir kastımmı var, senin verdiğin etiketi ben tt yapamam diyorum, beni bir danışman gibi düşün ben bu işi yapamam diyorum senin için, sen neyi zorluyorsun bunu yapamıyorsan bu forumda iş yapmamı diyorsun,
Ben zaten özel mesajlarla birerbir iletişim kuruyorum insanlarla yapılabilecek olan tt ler hakkında konuşuyorum yapılmıyacak gibiyse bu etiket olmaz diyorum yapamam diyorum bitiyor.
Ve şimdi şöyle düşün müşteri olarak tamam bu adam bu işi yapamıyor de eyvallah de, neyi zorluyorsun abicim amacın nedir. senin verdiğin etiket tt olmuyor diye benim bu işten vazgeçeceğimi mi düşünüyorsun...