Bir çok hizmette diğer veri merkezlerini solladınız.
Tebrik ediyorum. Ama ufak bir eleştiri. Düşük hat fiyatlarınız pahalı. Ben fiyatların biraz daha uygun olmasını beklerdim.
Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim.
Fiyat konusunda, fiyatlarımızın arasındaki fark aslında telekom operatörlerinin uyguladığı farktan çok daha düşük. Ancak bu farkın olması zorunlu bir ihtiyaç haksız rekabeti engellemek adına.
Düşünün, Bu gün 1Gbit aktif hat kullanımı olan bir firmanın nereden baksanız 150-200 Tane sunucusu, 6-7 tane teknik personeli, muhasebecisi, satışçısı olur. Bu firma ticari hayatını sürdürebilmek adına sadece datacentera alt yapı ile ilgili para harcamaz. Bir çok ticari gideri olur buna göre de sattığı hizmetin bedeli olur.
Böyle olunca 1Gbit kullanan bu firmaya rakip olarak tek kişi çalışan, henüz işe yeni başlamış bir hosting firması 10Mbit hat alıp, örnek verdiğim firmanın belki de 2 katı daha ucuza ürün, hizmet satarak onu zor durumda bırakabilir.
1G aktif hat kullanımına sahip, binlerce müşteriye sahip bir firma yönetiyor olsaydınız böyle olmasını ister miydiniz? Bence istemezdiniz.
O nedenle bu tarifeler arasında farklılık olması, ve bu fiyatların istisnasız herkese uygulanması, benzer kullanıcılar arasında ayrım göstermeyen fiyat tarifesi olması, Hosting firmasının işinin geleceği için önemlidir.
Bizim fiyatlarımız herkes için aynıdır, amca oğlu, hala kızı, komşu fark etmez

adamına göre tarife olmaz. Bu şeffaflığımızı bir adım daha ileriye taşıyarak artık tüm ürünlerimizle alakalı tüm fiyatlarımızı internet sitemzi de yayınlamaya karar verdik.
Teşekkürler.