Müslümanlara göre diğer kitaplar yalan değildir ki. Bunu kim çıkarıyor. Hepsini rabbimiz zaten göndermiş bize. Siz incil okudum diyorsunuz incilde Ahmed ismi geçmektedir. Barnabas İncilinin 72, 96, 136, 163. kısımlarında, Hazret-i İsa havarilerine, (Bir son Peygamber gelecek, ismi Ahmed olacak, o gelinceye kadar bozulacak olan İncili tekrar düzeltecek ve yeni bir kitap getirecektir) dediği bildirilmektedir. Kur’an-ı kerimde buyuruluyor ki:
(Meryem oğlu İsa, “Ey İsrail oğulları! Ben size Allah’ın peygamberiyim. Tevrat’ın tasdikçisi ve benden sonra gelecek bir peygamberin müjdecisi olarak geldim ki, o peygamberin ismi [Muhammed ismiyle aynı manada olan] Ahmed’dir” demişti. Ancak o resul, kendilerine burhanla [vesikalarla, delillerle, mucizelerle] geldiği zaman, bu apaçık büyüdür, sihirdir dediler.) [Saf 6]

Siz incili eksik okumuşsunuz. Herşey delillerle ortada zaten. Siz mucize mi bekliyorsunuz ? Beklemeyin mucizeler sadece peygamberlere aittir. Keremat mi bekliyorsunuz ? O da Allah ın evliya kullarında görülür. Madem gönlünüzü rahatlatıyorsunuz şöyle yapın. Gerçek bir incil bulun eski değiştirilmemiş incillerden. Oradaki üstteki noktaları okuyun.

Şunu da geçmeyeyim. Biz ilim sahibi olmayan kişiler Kuran-ı Kerim i doğrudan meallerini okuyarak anlayamayız. Bir ayette yüzlerce durum çıkarılabilir. Bunu ancak ilim sahipleri anlıyabilir. Siz bir ilim sahibine giderek gönlünüzü rahatlatın. Kendi başınıza yol bulamazsınız. Ama dua edin inşaallah.