Arkadaşlar
Wordpress sitemde tema değiştirdiğimde admin olarak sitede gezerken hiçbir sorun yok tema değişiyor ancak çıkış dediğimde yine eski haline dönüyor, eski temayı görüyorum. Çerezleri temziledim, herşeyi sildim, bütün eklentileri super cache dahil etkisiz hale getirdim ama nafile. Nasıl çözerim bu sorunu?
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:22:08 -->-> Daha önceki mesaj 20:25:26 --
Yok mu bi yardım edecek?
yeni temayı aktifleştirdikten sonra eski temanın adını değiştirip denermisiniz aynı yöntemleri.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:30:30 -->-> Daha önceki mesaj 22:29:02 --
Valla bende wp de yeniyim valla bilgim olsa inan yazardım. Hiç böyle bi sorunla karşılaşıp çözüm aramadım şimdiya kadar. Ancak şu anda iframe virüsü ile cebelleşiyorum iki gündür musallat oldu. Eklentidenmi geliyor nereden bulaşıyor anlamadım. Ne tesadüf ikimizde Antalya da memuruz
büyük iftimalle bilgisayarınızda iframe virüsü bulunmakta ve bilgisayarınızda bulunan file zila benzeri ftp programlarından bulaşıyordur. ftp programında otomotik parola hatırlatmayı iptal edrek bilgisayarınızda virüs taraması yapın.