Venom adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tyreece, önce senin sonun sorundan başlıyayım Hocam 3-5 gün için gitme çünkü vize masrafları çok pahalı, daha uzun kalmalı git bence ki alışamazsın hemen vay be buradayım diyene kadar geri dönüş yolunda olursun.

Ertn, Vize için en önemli olay hesabında 1-2 ay önceden para geçir vize sonuçlanana kadar tut orada işini kolaylaştırır. Eğer kalacak yer sıkıntın yoksa bunu resmi bir evraka dönüştür, yani kuzenin mektup yazsın ben şu işi yapıyorum ve şurada kalıyorum gelirim bu gibisinden. Bu mektup yardımcı olur sana ama vizede sana sorarlarsa geri dönecek misin diye kesinlikle evet demen lazım yoksa kıllık yaparlar.

Eğer hiç kira vermezsen içki ve sigara durumunu ayrı tutuyorum aylık 450-500 pound gibi bir para yetmesi lazım sen rahat olayım dersen kira hariç 1200 pound para ile git 2 ayda. Birde asla ama asla parayı dönüştürme 1 pound = 1 pound olarak düşün, yoksa su alıyorsun 1 pound diyor sen diyorsun yuh 1 şişe suya 3lira su mu verilir diyorsun herşey pahalı geliyor.
İlginize teşekkürler. Geri mecbur döneceğiz turist vizesi alıp gitmeyi düşünüyorum zaten. Belki ileride öğrenci vizesi ilede gidebilirim çalışabilmek için.