Arkadaşlar ben böyle bir konu açmak istiyorum ancak site yönetimi buna izin verirmi bilmiyorum. Bu sabit bir başlık altındada olabilir.
Site ismini yazanın yazısını alıntı yaparak senin sitende görsel olarak şunlar eksik eklenti olarak bunlar eksik gibisinden tavsiyeler alsak güzel olmazmı?
Çünkü bir çoğumuzun çevresindeki insanlar webten anlamayan insanlar olabiliyor, arkadaşımıza link atıyoruz siteme bir bak nasıl olmuş diyoruz, aldığımız cevap valla ben anlamam siteden diyor veya içinde bişey yokki diyorlar. Çünkü siteniz o kişiye hitap etmiyor olabiliyor.
Bunun için böyle bir başlık açsam diye düşündüm. Reklam değil burdaki amaç sonuçta herkes bir sorun yazarak altına site isminide yazabiliyor. Fazladan bir defada böyle bir konunun altına site ismini yazmış olacak. Buna sanırım site yönetiminin bir tepkisi olacağını düşünmüyorum.
İlk ben başlatayım diyorum. Aslında bencillik edip kendim yazmak istemedim yinede sitem yeni olduğu için sizlere soruyorum. Sitem nasıl olmuş eksikleri nelerdir.
GÖRMEK İÇİN TIKLA