GraphicHizmeti adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendilerini arayip kurye hala gelmedi dedigimde, tekrardan bilgilendirecegiz kuryemizi dendi. Kurye yarin xxxx yerde bulusuruz ben sizi ararim dediginin ustunede on gun gecti, hala yok. Ana bana maille hesap hareketlerim geliyor. Tamam bos hesap hareketi ama kurye adima imza atti gibi hissediyorum nedense. Kisacasi eksik bilgi yok. Baliklama bir işe dalmişlar. Beceremiyorlar. O hesaba ihtiyacim olsaydi eger 1 ay beklemeye deger mi sizce?

Diger arkadasa cevabim : sizi ararlar tabi, cunku : ucretsiz hesap. Otomatik talimat onerecekler, sms ile bilgilendirme onerecekler. Onereceklerde onerecekler
İlginç bir sorun ama kurye işleri ilginç olabiliyor her banka problem yaşıyor, burada 100lerce kişi çıkar kart teslimi için kurye peşinden koşan. Bu işleri zorlaştıran birazda aşırı güvenlik olayı, insanlarımız aklı düz çalışsa her zaman çakallığı düşünmese bu kadar sıkıntı olmaz. Hani ben İngilitere yaşarken gibi
örneklemeyi sevmem ama orada kredi kartı ve şifrem aynı anda postadan geldi hemde ben evimin merdiveninde yerde buldum kimse ellememiş, bizde olsa çoktan 3000TL'lik TV almıştı biri maalesef.

Sizin için tavsiyem bir daha arayın ve kaç gün olduğunu hatırlatmak çünkü bazen işler ya da ilgili evrak en altta kalabiliyor her işte olduğu gibi maalesef. R10'da da işiniz acele değil dersen bir çok kişi baya sallayamiyor, ne zaman bitireceksin dedin mi 2 saate hal ettiği gibi her işte olabiliyor bunlar. Tabiki sallamışlar demiyorum öyle bir şansları yok, üstüne benzer evraklar geliyor olabilir kendimden tahmin ediyorum, bu şirketten ziyade ilgili şahışsın çalışma şekli ile alakalı.