Finansbank'ın kendisini bir kredi kartı sorunu için saatlerce aramama rağmen tek bir muhattap bulamıyorum.Şubeleri telefona bakmıyor, call centerları robota bağlamış her şeyi tuşlarla halletmenizi bekliyor. Enpara.com ise kendisi arıyor arada sırada nasılsınız memnun musunuz ? canınız sıkılıyor mu diye. İki yüzlülük var biraz işin içinde.
Enpara.com daha kaliteli hizmet sunuyor sanki ayrı bir bankaymışcasına...
finansbank enpara.com'un iştirakı olsaydı çok daha mantıklı ve güzel olurdu diye düşünüyorum.
Eskiden bende çok kızardım telefona bakmıyorlar diye ama hani sadece biz değil tüm bankalar deli gibi yoğun, ben bile ticari olmama karşın bazen telefona bakamaya çalışıyorum ama önümde 3-4 ekran açık olabiliyor ve müşteri de varsa her şey duruyor her şey, ilk müsait anda geri dönmeye çalışıyor herkes. Hani kendi bankamı savunmak için demiyorum ama kimse eski devlet daireleri gibi telefona bakmamazlık yapmıyor harbi yoğun herkes. Kendim için söylemem gerekirse şubeler aşırı yoğun bir de öğlende açık olmasından dolayı bazen öğlen yemeğini 3 gibi yediğim bile oluyor kalkamıyorum yerimden. Tavsiyem ciddi sorunları ya şubeye gelin ya da sakin saatlerde call center arayın, çünkü telefonda işlem yapmak hem sakıncalı hemde bilgi verilmesi yasak şikayet olduğu zaman iyilik yapsa bile zor durumda kalıyor bir çok bankacı.
Enpara daha bebek proje çok gelişecek ama zamanla tabi, önerileriniz varsa ben doğrudan bunları tasarlayan adamlara e-posta yazabilirim. Sonuç olarak kullanıcı ara yüzü önemli, istediğin kadar iyi sistem yap önemli olan müşteri sevmesi.
Bana ulaşacağız dedikleri tarihin üzerine 17 gün geçti. Telefonla görüşmemiz üzerine ise 25 gün falan geçti hala yoklar. İşin ciddiyetini anlamadım açıkçası.
Kesin bir eksik bilgi vardır, ilgili birimle görüşürsen hemen dönerler hocam.