Söylenen ''Gökten indiği sanılan kitaplar'' cümlesi çok şaşırtıcı ve bence üzücüdür.Ben şahsım adına bu cümleye kesinlikle katılmıyorum ve HAŞA diyorum.Gökten indirildiği sanılan kitaptan kasıt Kuranı Kerim'dir.Biz müslümanlar Kuranı Kerim'in gökten indirildiğini sanmaktan ziyade buna tüm kalbimizle inanıyoruz.
Ayrıca görünmeyenler derken oradaki ''ler'' çoğul ekinin anlamı da dikkat çekici ve şaşırtıcı.Zira yine biz müslümanların görmeden inandığı Cenabı Allah'ın tek olduğuna inanıyoruz.
Herkes istediği şeye inanmakta veya inanmamakta özgürdür.Ben sade bir müslüman Türk vatandaşı olarak kendi adıma bunları söyleme ihtiyacı hissettim.
Gökten indiği sanılan derken , orada 1. ihtimal ; masonların dağıttığı kitaplardan bahsediyor. Masonlar o zaman kendilerini gökten indi denilen bir kitaba göre devlet politikalarını ona göre yürütüyordu. Bundan kastı odur. İkincisi ; varlığı veya yokluğu fiilen ve ya soyut anlamda, kanıtlanamayacak bir şeyin , devletin içerisinde var olan etkileşimde söz sahibi olamayacağını vurgulamak istemiştir. Haklıdır da.