Ya aga, ben diyorumki, forumun bilmem neresinde, bilmem kaçıncı sayfada güya kültürel birikimini aktarıyorsun, eli oğlu aya gittiyse sen niye burda yazmaya devam ediyorsun, ideojik saplantılarına boğazına kadar battığın için mi.
Amacım laf yetiştirmek değil, senin gibi o kadar çok sivrilmiş tipler varki, inan içimde ne bir kin var size nede başka bir şey.
İstersen sabahtan akşama kadar gelip burda demogoji yap, laf salatası yap, bu seni haklı yapmaz, sen dediğin için dünya değişmez, he değişir diyorsan bilimsel, ilimsel açıklama yap...
Kendi ideolojik saplantılarınla benim fikirlerim uyuşmuyor diye oturup bana özel mesaj yazıyorsun. Ben kültürel birikimimi falan aktarmıyorum, sana yakın zihniyettekilerin ideolojik saplantılarının yanına alternatiflerini yazıyorum okuyan 3-5 genç çocuk sizin gibi olmasın diye.
Ben bir konu hakkında mesaj yazarım.
Sen mesaj yazanlar hakkında yazıyorsun.
Sabahtan akşama kadar burada yaz yazacak vaktim yok.
Ben internette yazdığım her kelimeye karşılık 1000 kelime okuyorum. İnternet benim bilgi verdiğim değil bilgi aldığım bir kanal.
Bu sana son mesajım. Buradan sonra konu hakkında değil kişisel atışmalara dönüyor.