Bakın Ceza almanız, banlanmanız söz konusu bile değil. Biz konumuzun başından beri Beri sorulmuş çok soruyu cevapladım. Konum net yapılacak çalışmalar net ve sade doğal çalışmalardır. Sözleşmemiz de zaten avukatımız eşliğinde yapılacak. zaten hazır taslağımız üzerinden Kişiye özel talepler olursa onlar ilave edilir avukatımızın yanında imzalarımızı atarız. Çalışma ücretinin tamamı peşindir. Çalışmamız %100 garantilidir. 4 Ay sonunda %80 Başarımız garantidir. Yani örneğin çalışmalarda Belli Bir sıralamaya geldik. 1 Ay ek süre istenir Bunun içinde ekstra ücret istenmez. Bunu söylememin sebebi tamamen içiniz rahat olsun diye,Ek istenen ay boyunca hiçbir ücret talep edilmez. Çalışmamız zaten sektörünüzde kolaylıkla başarıya ulaşılabilecek bir sektör, Gerçi Adwords Arama sorgularına ve Tıklama maliyetlerine bakılırsa 4 TL'den fazla verilmiş, Bunun sebebi Rekabet Yüksek ama Bir gerçeği farkettim. Sektörünüzde Rastgele çalışmalarla eğitimsiz kişilerin sağdan soldan ekledikleri içeriklerle kurulmuş siteler gördüm. Kaliteli bir çalışma Sizi googleda Sektörünüzde lider yapacaktır.

AlperDemircan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Peki hocam, bende buradan yazayım. İlgili kişiler için de daha net olsun, onlar da takip etsinler. Verdiğim kelimelerin tümünde 4 ay içinde ilk sayfa, mesaj içeriğinize göre ilk sıraya geleceğiz değil mi? Bu konuda bir sıkıntı yok.

Peki, 4 ay içinde çıkamaz veya problemler olursa, site ceza alır banlanırsa vs. sözleşme neye göre olacak? Bu sektör için 4 bin lira komik bir rakam. O kelimelerin yarısında çıksa bile 2 günde çıkartır o parayı. Ama, 4 bin lirayı size verirken kelimelerde çıkmama veya sitemizin ceza yeme durumunda sözleşmeye göre bizim haklarımız ne olacak?