Her yerde kültürel mesajlarını v.s. görüyorum, uzun uzun anlatıp yorulmak istemiyorum, gerçekten zamanını boş yere harcıyorsun!
Her konuda fikir beyan edebiliyorsun
Hoş bir uslubun yok, kırıcı dökücü, güya muhalif, Allah korusun kalbine zarar, bu kadar kin, nefret...
Bütün bunları yazmak için harcadığın zamanda yapıcı bir şeylerde yapıyorsundur umarım, çünkü bu boş mesajlar 2 gün sonra değersiz olacaklar, oda en fazla, bu konular çabuk eskiyor, eline hiç bir şey geçmeyecek.
Allah hidayet versin, inan senin için çok üzülüyorum, şaka değil. Yazarken sanki tüm dünyayı değiştirebilecekmiş gibi uzun uzun yazıyorsun, ama kader birdir değişmez...
Sen de aklını kinayeye çok yorma. Kelime oyunları yaparken biraz daha zeki olmak lazım. Mesaj sayıma bak 6 yıldır üyeyim, ortalama günde 1 mesaj yazmışım. O mesajları da sana yazmıyorum üzerine alınma. Senin gibi olmasınlar diye gençler için yazıyorum. Senin gibiler kaderi beklerken elin oğlu aya gitti.
joEN adlı üyeden alıntı:
Ne diyeceğimi bilemedim, bu saçmaladıklarının suçlusu sen değilsin aslında. Yapanlar, okutanlar becerememiş..
Seni okutanlar gerçekten işinin ehliymiş. Bu at gözlüklerini yerleştirmek için büyük çaba sarfedilmiş.