digiklan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sen benim mesajlarımı okuduğuna emin misin?
Kim dedi arap düşmanıyım diye.
Sadece saptama yaptım Fransız ihtilalinden sonra yahudilerin Türklere hizmeti araplardan fazladır.
Peygamber araplardan çıktı diye bütün arapların vebali bizim değildir.
Benim mehmetçiğim şehit olduğunda bir tane arap devletinden kınama duydun mu sen hiç? Demek ki peygamber ümmeti seni bu kadar önemsiyor.
300 milyonluk arap coğrafyasının sesi çıkmıyor da ben mi uğraşacağım Filistinle. Satmasalardı topraklarını Yahudilere. Osmanlıyı bırakıp ingilizlerle yatağa giren Filistinlilerin uğradığı tecavüz beni çok ilgilendirmiyor. O yatağa girmeselerdi.
Elbette kınarız. İsrail'e yapma deriz. Ama benim derdim Mehmetçiktir.
Her yerde kültürel mesajlarını v.s. görüyorum, uzun uzun anlatıp yorulmak istemiyorum, gerçekten zamanını boş yere harcıyorsun!

Her konuda fikir beyan edebiliyorsun

Hoş bir uslubun yok, kırıcı dökücü, güya muhalif, Allah korusun kalbine zarar, bu kadar kin, nefret...

Bütün bunları yazmak için harcadığın zamanda yapıcı bir şeylerde yapıyorsundur umarım, çünkü bu boş mesajlar 2 gün sonra değersiz olacaklar, oda en fazla, bu konular çabuk eskiyor, eline hiç bir şey geçmeyecek.

Allah hidayet versin, inan senin için çok üzülüyorum, şaka değil. Yazarken sanki tüm dünyayı değiştirebilecekmiş gibi uzun uzun yazıyorsun, ama kader birdir değişmez...