KaRa_MaSkE adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yahudileride savunup müslümandan üstün tuttunuz ya arkadaşlar Allah sizi affetsin.
beyler bence araplara fazla müsamaha gösteriyorsunuz haberiniz olsun.

Allah insana akıl vermişmi arkadaşım kullan diye? vermiş değilmi.Şimdi Allah 1400 yıldan beri hep müslümanların yanında olsaydı,yani müslümanları diğer din mensuplarına karşı dünya hakimiyetini sağlatsaydı bugün tüm dünyayı müslümanlar yönetiyor olurdu.

Allah son peygamberinizi gönderdim kitabınızı da gönderdim, bundan sonrası sizi ilgilendirir demişmi arkadaşım demiş.Allah dünyada elbette haklının yanında ama , unuttuğunuz birşey var,şu adam müslüman diğeri yahudi diye kayırmıyor, ikisine de aynı eşitliği vermiş,aynı kafayı aynı aklı beyni vermiş.

Bugün o suudiler topraklarından fışkıran petrolü avrupalılara amerikalılara yahudilere peşkeş çekeceğine azıcık müslüman ülkelere dağıtsında, müslümanların refah düzeyi artsın değil mi arkadaşım ?Ama yok öyle birşey yapılırmı hiç, onlar arap sonuçta ve müslümanlar için en kutsal topraklar onlarda, kendilerine 1 füze gelse hemen çığrınmaya başlarlar diğer müslüman ülkelere karşı "koşun ecnebiler peygamberimizin topraklarına evine Allah'ın evine saldırıyorlar diye" çoğu müslümanda gidecektir emin olun,hele sizler 1 dk düşünmeden koşa koşa gidersiniz.

işin özü arkadaşım Allah aklı vermiş kullan diye, müslümanlar Allah Allah diye diye herşeyi Allah'tan beklerken elin oğlu boş durmuyor bilim adamları çıkarıp lazer silah üretiyor füze üretiyor sende satın alıyorsun,vs vs.

gidip gelip burda arapçılık oynamayın, refah düzeyi yüksek suudiler de az ellerini taşın altına soksun da arka çıksın filistine, onlarda o güç ve para var.
Hep yüksek yüksek binalar dikmeye gitmesin paracıkları.

niyeyse müslüman dünyasında bi sorun oldumu hep biz Türk'lerden yardım bekliyorlar, biz onların gardiyanlarımıyız bilader,edilen yardımlarda bi yere kadar.

Başımızda bu kadar bela terör vs varken, niye çıkıp biride yardım edelim ulan şu Türk'lere demiyorlar ?Demezler çünkü keyifleri iyiyken bozulmalarını istemiyor o araplar.