Smashing adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaşın 2-3 ay önce bir konusu açılmıştı commention.com sitelere veya sayfalara yorum verdiğiniz bir yazılımdı galiba başarılı bir işe benziyordu aynı kişinin programı ise bununda işe yarayacağını düşünüyorum
Teşekkür ediyorum, tabii o benim asıl projem, geliştirmek adına zaman buldukça üzerinde çalışıyorum.Bootstrap'da bu sistemin bir parçası sonuç olarak.

FaTe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
gayet güzel çalışıyor bir tek yemle de sorun var sanırım , 5-6 denememde hiçbirinde eklemedi.
Denemeye çalıştığınız adresi bana özel mesajla gönderirseniz kontrol ederim, sorunun nedeni yemle.com'un bazı etiketleri spam olarak algılamasından kaynaklanıyordur büyük ihtimalle, çünkü gönderim yapan diğer arkadaşlar verim alıyorlar.Zaten yemle.com'u ziyaret ederseniz commention üyeliği ile paylaşılanları görebilirsiniz.

sarp adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Caps lardan anlaşılmadığı için sormak istedim, listeye kendi listelerimizi ilave edebiliyormuyuz.
Şu an için hayır, fakat bize bildirebilirsiniz içerisinde ticket sistemi mevcut.Kalite standartlarımıza uyduğu taktirde sisteme derhal ekleriz.