Elazığlı168 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sunucunuzdan saldırı çıktığını söylüyorlarsa ancak siz saldırı yapmadığınıza eminseniz muhtemelen dns application veya ack-reply türevi bir saldırı alıyorsunuzdur, bu saldırıda sunucunuza ufak ama binlerce satırdan oluşan bir istek yapılır sunucu ise bu isteğin 500 katıyla cevap vermeye çalışır, hat girişi düşük hat çıkışı anormal seviyede görünür, hat grafiğinize bakan verimerkezide saldırı yapıyorsunuz der, bu saldırı tipi ancak iyi konfigüre edilmiş bir fiziksel firewall ile çözülebilir o istek türü otomatik olarak tespit edilip sunucuya iletilmediğinde sıkıntı yaşatmaz.
Hahahahaha Arif'cim işin aslını bilsen böyle demezdin, red'i kısa süre unutun şimdiden diyim bende ( nasıl olsa sözümü dinleyen yok sakalım olduğu halde ) . Çözüm yok yani şu an için, daha yabancı camfrogcular temizlencek v.s ondan sonra belki düzelir.

Bakın bu mesajı kaç gün önce yazdım uyardım ordan ekmek yiyen server kiralaynları : https://www.r10.net/1066161445-post18.html