Know adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu Ülkeyi Sizin Gibi Düşünen İnsanlar Yönetmediği İçin Demekki Ne Kadar Şükür Etsek Az =)

Söz Konusu Bir Zülüm var Bunun Ülkesi, Siyaseti, Devleti Olmaz. Ulusca Şayet Gücümüz Yetiyorsa ise Bu Zülmü Durdurmak İçin Elimizden Geleni Yarın çok Geç Olmadan Bugün Yapmak Lazım.
bu ülkeye yapilan uluslararasi yardim inanilmaz boyutlarda. 2008'de 1,8 milyar $, 2009'da ise 1,2 milyar $ yardim yapilmis. calisabilir durumdaki nufusun %80'ine maas baglanmis, sirf o topraklari terk etmesinler diye.
uluslararasi yardimlarin yaridan fazlasi ab ulkelerinden geliyor. geri kalani ise buyuk olcude abd'den ve birazi da arap ulkelerinden. mangalda kul birakmayan vatandaşlarımız habire sovup duruyor bir de bu ulkelere. oysa bakiyorum bu ülke, filistin'e ne kadar yardim yapmis diye, bir de ne goreyim! 2006'da tam tamina 500.000 $ yardim yapmis. paris konferansi'nda filistin'e 2008-2010 arasinda 7,7 milyar $ uluslararasi yardim yapilmasi kararlastirilmisti. mahmud abbas'in gecen yilki ankara ziyareti sirasinda turkiye (dunyanin en buyuk 20 ekonomisinden biri), 150 milyon $ yardim vaadinde bulunmustu.