S_HA_DO_W adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kodların içeriğini bilemem. fakat sebep ne olursa olsun r10 gibi yerlerde decode işlemleri hiç bir zaman hoş karşılanmaz.
belki sizin işinize yarıyordur sürenin kısaltılması fakat demek ki yapanların işine yaramıyor ki encode işlemine gitmişler.
bu yüzden yardım edeceklerin karşı tarafın emeklerini de düşünerek hareket etmesi gerektiğini düşünüyorum.
Bak arkadaşım ben burda polemiğe girecek birşey yazmadım.. Açıklamadada bulundum.. R10'un mantalitesini senden iyi bilirim 6 senedir üyeyim bu foruma.. Php'ye yazmamın nedeni eski gözağrım olması nedeniyle.Mesajlarımın yarısı bu bölümde.Karşı tarafın emeklerine zarar verecek bir talepte bulunmadım.. Oyun diyorum farkındaysan.. Oyunun config dosyası.. Dosyada refresh süresi gibi ayarlar geçiyor.. Bu ayarlar oyuna zarar vermiyor.. Şifrelemelerindeki maksatıda anlamış değilim çünkü refresh'in kısalması oyunu zevksiz hale getiriyor Sadece benim için değil oyunu oynayanların geneli böyle düşünüyor.. Kodun içeriği oyunda açık oluşturmuyor.. Tek faydası aranan ürünleri daha kolay yoldan bulabilmek.. Gazetedeki ürünlerin değişim süresini 2 dakikadan 20 saniyeye indiriyoruz böylece ürünler devamlı değişiyor..

Neyse yardım edeceklere şimdiden teşekkür ediyorum.. Lütfen polemik yaratmayalım Talebim hiçbir şekilde illegal değil.. Decode tekniğinden ziyade şifreleme yöntemini söylerseniz sevinirim.