Oyun İphone'a ait.. Kodun içinde oyundaki ayarları değiştirmek için config dosyası var.. Çiftlik oyunu.. Oyundaki refresh süresini değiştirmek için decode etmeye çalışıyorum..Adamların niyetide refresh süresini 2 dakika olarak tutmak. Burda kötü niyet yok hiçbirşekilde..Hile bile denemez bu olaya.. Çiflik oyununda ihtiyaclarını daha kolay gideriyorsun süreyi kısaltarak.. İllegal olarak düşünmeyin zaten kodun içinde rakamlar var başkada oyunla alakalı hiçbirşey yok..
Bu adamlar evvelden açık veriyordu kodları.. Eski versiyonlarında kodlar hep açık.. Güncelleme ile birlikte gazete refresh süresini kısaltmanın önüne geçmek için şifrelediler.. Server tabanlı bir oyun olduğu için telefondaki dosyanın kaynak kodlarının bilinmesi oyuna tehlike yaratmıyor tek faydası aradığım ürünlere daha kolay yoldan ulaşıyorum..
kodların içeriğini bilemem. fakat sebep ne olursa olsun r10 gibi yerlerde decode işlemleri hiç bir zaman hoş karşılanmaz.
belki sizin işinize yarıyordur sürenin kısaltılması fakat demek ki yapanların işine yaramıyor ki encode işlemine gitmişler.
bu yüzden yardım edeceklerin karşı tarafın emeklerini de düşünerek hareket etmesi gerektiğini düşünüyorum.