S_HA_DO_W adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ne ile encode edildiğini sormanızı anlarım.
beğenmişinizdir sizde oyunuzu encode etmek istersiniz diye düşünürüm.
fakat nasıl decode edilir diye sorarsanız orada durun derim.
illegal bir istek içinde oluyorsunuz ve bu r10 da yasaktır.
oyunun decode edilmiş hali sizi pek alakadar etmiyor.
adam o kodlara ulaşmanızı istemiş olsaydı encode etmezdi zaten.
Oyun İphone'a ait.. Kodun içinde oyundaki ayarları değiştirmek için config dosyası var.. Çiftlik oyunu.. Oyundaki refresh süresini değiştirmek için decode etmeye çalışıyorum..Adamların niyetide refresh süresini 2 dakika olarak tutmak. Burda kötü niyet yok hiçbirşekilde..Hile bile denemez bu olaya.. Çiflik oyununda ihtiyaclarını daha kolay gideriyorsun süreyi kısaltarak.. İllegal olarak düşünmeyin zaten kodun içinde rakamlar var başkada oyunla alakalı hiçbirşey yok..

Bu adamlar evvelden açık veriyordu kodları.. Eski versiyonlarında kodlar hep açık.. Güncelleme ile birlikte gazete refresh süresini kısaltmanın önüne geçmek için şifrelediler.. Server tabanlı bir oyun olduğu için telefondaki dosyanın kaynak kodlarının bilinmesi oyuna tehlike yaratmıyor tek faydası aradığım ürünlere daha kolay yoldan ulaşıyorum..

Şunuda belirteyim.. Ben bu foruma uzun zamandır üyeyim illegal işlere girmem bu olay cok farklı..Refresh süresi kısalmazsa oyunun tadı tuzu kalmıyor Tekrar belirteyim decode kodların içinde gizlenip saklanacak hiçbirşey yok.. sadece refresh süresinin kısalmasının önüne geçmek için yaptılar..