peki ne yapcaz açmazlarmı sence geri?
Sizinkiler açılırmı bilmem sami ama vps lerde ki müşterileriniz cf için kullandıysa vps/vds'i açılmama durumu olabilir. Ama sadece site host için kullananlar meraklanmasın veya upload/download yada herhangi bir proje için olanlar. Camfrog harici her sunucu açılacak. Ama sunucularından cf hizmeti verilen çoğu server bence şimdiden yeni veri merkezi arasın. Açılması zor gibi görünüyor. Bunu günler önce dile getirmiştim ben redstation için ama beni dikkate alan olmadı. Yaş 39 oldu sakalımda var ama beni dinleyen az
Dip Not : www.camfrog.com a girip chat programını kurun merak eden arkadaşlar orda türk kanallarının %80 i şu an offline oldu ve niklerine yanına yazdıkları komik custom de şu " camfrogda genel arıza var ". Softlayer ve ismi cismi bilinmeyen d.clerde bulunan sunucularda ki kanallar sadece açık şu an. Ayrıca bu iş sadece Türkiye ile de sınırlı değil yabancıların da çoğu redstation dan server kiralayıp camfrog için oda açıp saldırı almakta. Çok yakında bunların hepsini temizleyecekler.