IceBlue adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kasa tutma konusuna son derece katılıyorum. Elinde 2 kupon 2'side tuttu %100 kazandırıyorum demek sadece bakkal hesabından ibarettir. Fakat ben 2001 yılından beri bu konunun içinde olan biri olarak 1.80-1.90 kupon oranları yerine verilen tahminlerin %'sinin daha önemli olduğunu düşünüyorum. Geçen sezon %75.5 civarında bir nba kupon istatisliğim vardı. Bunları kendi sisteminde güven sıralamasına göre oynuyordum. Bunlarda Boston 1.40 ml veya Miami 1.35 ml lerde vardı üst alt 1.90 oynadıklarımda. Önemli olan her maça aynı parayı yatırmak değil. Güven sıralamasına göre yatırılacak tutarın ayarlanmasıdır. Ayrıca benim genelde yaptığım hata ( artık azaltsamda ) Oran yukselecek dıye handıcap oynayacagınıza ml oynayın her sekılde cok daha ıyıdır. Ust 2.5 oynayacagına 1.5 ustu oyna. Kazanmanın hazı ve kazancının artması ıle bu ısten para kazanabılecegını anlayacaksınız.
Hocam bir tipster aylık % 57-65 arasında tahmin tutturma yüzdesine sahipse ve oranlarda ortalama 1.90 ise o adam zengin bir adam demektir zaten..Tabi her ay düzenli olarak bu başarıyı göstermesi kaydıyla..Ayrıca başarılar aylık olarakta değerlendirilmez..Yıllık değerlendirilir..3 ay % 60 başarı gösterip 9 ay % 40 başarıda kalırsan yıl sonu zararda sayılırsın..Kasa tutmak kesinlikle gereklidir.
Velhasıl insanın kendine tipster demesi için çok çalışması ve çok bilmesi gerekir.