Kasa tutun sayın coban_20...Kasa tutmazsanız 2 kazandı 1 kaybetti kim ne bilecek kasanın ne kadar kar ettiğini.. Bu iş profesyonel olarak yapılacaksa kasa tutmak şarttır..Burda kazandığınız kuponları paylaşmak bir anlam ifade etmiyor..Tamam 20 kuponunuz kazanmış olabilir,ya kaybedenler..Kar-Zarar ne alemde??
Ayrıca bu şekilde kombine kupon yaparak para kazanılmaz..Tek maç vermeniz lazım..Verdiğiniz tek maçında ortalama oranının 1.85 olması lazım..
Örnek ;
Manchester United - Sunderland
1.25 - 5.20 - 8.50
Şimdi siz burda Manchester United verince ve de Manchester United kazanınca başarılımı olmuş oluyorsunuz..Burda başarı nasıl olur biliyormusunuz
-1.5 Asya Handikap Manchester United 1.90...
İşte bu tahmini verirseniz vede Manchester 2 farkla kazanırsa siz bu maçta başarılı tahmin vermiş sayılırsınız..Veya
+1.5 Asya Handikap Sunderland 1.95
Bu tahmini veripte Manchester United 2 farkla kazanamazsa siz +1.5 Sunderland tahmininizle başarılı olmuş sayılırsınız..

Öyle 1.20 - 1.50 vs maçlarla arka arkaya 3-4 maç ekleyip kombine kupon yapmak çok amatörce bir davranış..Bunun adı tipster olmuyor..Bunun adı iddaacı oluyor..
Bakın ben bir forumda yazıyorum..2 gece önce verdiğim tahminlere ve tahminlerin oranlarına ve veriliş şekline bir bakın...

Bu başlığı açtığım tarih 12.Kasım.2012..Yani 3 gün önce..Görüntülenme sayısı 4600...Neden böyle biliyormusunuz..Çünkü ben adına tipster diyenler gibi desteksiz sallamıyorum..Tahminleri veriyorum yüksek oranlarla ve bu tahminlerin nasıl bulunduğunuda insanlara öğretiyorum..Başlık ders gibi işliyor..Şimdi ben bu insanlara size tahmin satacağım desem en az 200 üyem olur..Ama ihtiyacım yok tahmin falan satmaya..Tahmin satma işi gerçekten profesyonellerin yapacağı bir iştir..Tahminlerinin belli bir sistemi ve mantığı olması gerekir..