"10gbit network için herhangi bir sorun anında ulaşılacak kişi sayısını en aza indirmek isterim." demiştim dikkate alırsanız. Ayrıca merak ettim acaba ne kadar büyük bir holding'siniz ki asıl işiniz network yönetmek değil. Bulunduğunuz ülkeyi mi tanımıyorsunuz yoksa yaptığınız işin detaylarını mı bilmiyor musunuz anlayamadım. Türkiye'de sizin kadar büyük holding olmayan ve bu sektörde olan firmaların sahiplerini veya ortaklarını biraz araştırın isterseniz hangilerinin network konusunda uzman olmadığını söyleyebileceksiniz. Merak etmeyin Belirttiğiniz firma ile tanışıklığım çok büyük ihtimalle sizin sektör ile tanışıklığınızdan daha eskidir ve halen de söyleyebiliyorum ki "gecenin 4 ünde çalışan ve aradığımda ulaşabildiğim network cihazlarına erişimi olan uzman görmedim." Hatta bunlar arasına yurt dışında bulunan ve Türkiye için çok önemli olan 4 büyük verimerkezini de örnek verebilirim.
Artık başka firma tarafından satın alındığını bildiğimize göre Netdirek e.K buna çok güzel örnek. Burda bulunan kaç kişi acaba Netdirek e.K verimerkezinde 30 günün 20 sinde gece sadece 50 küsür yaşındaki Thomas'ın kaldığını ve gece 2 ile 6 arasında uyuduğunu biliyor?
İsteyen firma da bu mesajın altına "kardeşim gecenin 4 ünde aradığın zaman core router'a erişimi olan şu elemanım var" diyebilir. Hatta gecenin 4 ünü geçtim pazar günü öğleden sonra aradığınızda da bulabileceğini söyleyen firma sayısını merak ettim.
Kendin ip örebiliyorsan ya da parayı bastırıp ip alabiliyorsan, elin ipiyle kuyuya (!) inmeyi tercih etmeniz biraz anlamsız geliyor bana.