sammedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Google AdWords ile Organik Arama Sonuçları arasında bir bağlantı yoktur. AdWords aracılığı ile aldığınız tıklamalar Google'da ki sıralamanıza etki etmeyecektir.

Organik arama sonuçlarında daha iyi konumlarda yer almak isteyenler için aşağıda ki bağlantı birazda olsa yardımcı olacaktır.

Google'da Sitenizin Görünürlüğünü Artırmak İçin İpuçları
ümit adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayır öyle bir durum kesinlikle söz konusu değil.Kupon kullanımının rahat olduğu zamanlarda tık bazı 1-2 dolar veren bir kelimede site açtım ve kuponlarla sürekli olarak hit sağladım 100 dolarlık kuponda 35 dolar kazanıyordum.Çok etkili bir yöntemdi de google'ın gözüne battım bir kere ondan sonra siteye hiç reklam veremedim kuponlarla
Google Adsense Program Politikalarını okumanızı öneririm.

İnternet kullanıcıları ve Google reklamverenleri için olumlu bir deneyim sağlamak amacıyla, Google reklamlarını görüntüleyen siteler aşağıdakileri yapamaz:

Tıklama başına ödeme, gezinme başına ödeme, otomatik sörf ve tıklama değişim programları gibi tıklama veya gösterim sağlayan üçüncü taraf hizmetlerini kullanamaz.
İstenmeyen toplu e-postalar veya üçüncü taraf web sitelerinde istenmeyen reklamlar yoluyla tanıtım yapamaz.
Araç çubukları gibi yazılım uygulamalarının çalışması sonucunda, Google reklamlarını, arama kutularını veya arama sonuçlarını görüntüleyemez.
Pop-up'ları tetikleyen, kullanıcıları istenmeyen web sitelerine yönlendiren, tarayıcı ayarlarını değiştiren veya herhangi bir şekilde sitede gezinmeyi engelleyen bir yazılım tarafından yüklenemez. Herhangi bir reklam ağının veya satış ortağının bu tür yöntemleri kullanarak AdSense kodunuzu içeren sayfalara trafik yönlendirmemesini sağlamak sizin sorumluluğunuzdadır.