Altay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Pardon siz insanmisiniz vicdaninizi muslumanligini hangi kapi esiginde biraktiniz ? oncelikle konuya yazmayayim dedim ama dayanamadim hangi haklilik payi yarali tasayan ambulansa ates acmayi hakli gosterir ? Abdulhamitinde filistin olaylarinda cok buyuk hatasi olmustur acin turkler ansiklopedisini filistin meselesini okuyun gorursunuz tum dunyadan kovulduklarinda yahudilere biz sahip ciktik , biz her yere yetemeyiz dogrudur ama M.KEMAL ATATURK"YURTTA BARIS DUNYADA BARIS" slogani ile her savasa karsi oldugunu gostermemis mi ? Bir sosyalist olarak yaziyorum bu cumleleri bir insan olarak allaha hergun dua ediyorum bu cocuk katilleri yok olurken onlari destekliyenlerinde yok olmasini diliyorum. ALLAHIN LANETLEDIGI BIR TOPLUMU NASIL ONUN UMMEDINE KITABINA INANAN BIR INSAN DESTEKLEYEBILIR. Savasin ulkesi olmaz savasin iyisi kotusude olmaz savasin kazananlari silah satanlardir daha guzel ve genis yazmak isterdim ama telden bu kadar oluyor. ALLAHIN LANETI ONLARI HAKLI GORENLERIN HEPSINE OLSUN kurtulus savasinda ayaklanma cikardi etti diyenler var yine turkler ansiklopedisini acin okuyun filistinden gelen yardim torbalarini bulursunuz icinden cahilce yorum yapan insanlar var ordan buradan duyduklariyla gidip adam gibi tarihi kitaplar okuyun tarih okuyun arastirin 1kaynaga saplanmayin ansiklopedi okuyun sonra gelip tarihte soyle oldu boyle oldu diyin Son cumlem sudur "HER KIM YAPILAN ZULME GOZ YUMARSA ALLAH EMINIM ONUN OTEKI DUNYADA GOZUNUN ELININ DILINI SAHITLIGINDE AYNI ATESTE YAKSIN" BIZE DIYENLER VAR NASIL BIZE ARKADASIM TEK BIZMI VARIZ DIYENLER VAR PEYGAMBER EFENDIMIZ S.A.V BU DUSUNCEDEMI OLURDU YA MUSLUMANLIGINIZI GECTIM ULAN BARE INSANLIGINIZDAN UTANIN YA YETER ARTIK YARIN OBURGUN BU ATES SANA BANADA SICRAYACAK ASIL AMACLARI MUSLUMANLIGI YOK ETMEK FILISTIN SURIYE TUNUS CEZAYIR MISIR LIBYA ILE BIRAKIRLARMI SANIYORSUNUZ ? IRAN TURKIYE SURIYE VAR SIRADA BEKLEYIN VE GORUN "TURK TOPLUMU GERCEKTEN BOS BEYIN YETISTIRIYOR SON 30YILDIR COK EMINIM BUNA "OKTAY SINANOGLU" COK HAKLI
Vallahi hocam güzel yazmışsın da şimdi bir de üste çıkarlar bize hakaret etti diye.