Selamlar hemen anlatmaya başlıyayım konuyu ama öncelikle
Adsense İçin sorun olursa banlanırsak diye endişe edenler merak etmeyin
Aşagıda vericeğim sitede video'larınız dönerken reklamları kapatabiliyorsunuz.
1.
Üyelik için
Refli Refsiz
2. Site Subscribe artırmak İçin kullanabilirsiniz
Refli Refsiz
3. Site Like ve Subscribe için kullabilirsiniz.
Refli Refsiz
4. Site Like ve Subscribe için kullabilirsiniz.
Refli Refsiz
Ayrıca Oracle VM VirtualBox ile bir tane virtual işletim sistemi oluşturup bu yukarıdaki verdiğim sistelerin hepsini bu oluşturduğunuz sanal makinada çalıştırabilirsiniz. VPS veya VDS gerekli değil bence ilk başlarda.
Ben hesaplarımın birisinde 3 gündür deniyorum henüz bir sıkıntı çıkmadı,
ayrıca bazen dönen videolara izlenme sayısına bakıyorum 1milyon izlenme almış videolar bile var.Ama elbette fazla risk almaya gerek yok bence.
Kolay gelsin
Arkadaşlar burda hit çekimi ve abone nasıl çekilir konusu bedavaya nasıl yapabileceginizi anlattım dilim döndüğünce hala gidip bu tarz şeylere para veriyorsunuz.
Yapay hit belli bir oranda kullanıldığı sürece size yarar sağlar,
Ayrıca para'yla aldıklarınızda zaten bu konuda bahsettiğim siteler veya ***** ve benzeri sitelerden alınan hizmetin aynı'sı.
Abone bu tarz oluşumlar ile abone sayısını yapay olarak artırmak sizlere herhangi bir yarar sağlamaz.
Bu tarz elde edilen aboneler hiçbir zaman youtube'ye girdiklerinde sizin video'nuzu izlemeyecekleri için youtube gözünde bir etkisi olmayacaktır.
Abone yerine mantıklı bir şekilde hit almak sizi sıralamada üst sıralara çıkarıcaktır, ki bu zaten çok bilinen birşey,
Ama yapay abone sayısının sıralamada direkt bir etken olduğu kesin değildir, en azından bunun ölçümlenmiş bir istatisliği yoktur.
boşu boşuna para kaybetmenize gerek yok. Ama yinede siz bilirsiniz para sizin sonuçta.